Anunţ de participare

Orașul Șomcuta Mare invită unitatile de cult apartinand cultelor religioase recunoscute din Romania, să depună cereri in vederea alocarii sprijinului financiar alocat din bugetul local al orasului Somcuta Mare.

Informaţii generale privind autoritatea contractantă, in special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax si/sau adresa de e-mail ale persoanei de contact:

Orașul Șomcuta Mare invită unitatile de cult apartinand cultelor religioase recunoscute din Romania, constituite conform legii care îndeplinesc condiţiile prevăzute de OG nr. 82/2001 privind stabilirea unor forme de sprijin financiar pentru unitatile de cult apartinand cultelor religioase recunoscute din Romania, republicata, să depună cereri in vederea alocarii sprijinului financiar alocat din bugetul local al orasului Somcuta Mare.

Sprijinul financiar se acordă conform H.C.L. nr. 27/2016 a Oraşului Şomcuta Mare pentru următorul domeniu:

Nr. crt. Domeniul pentru care se alocă suma de la bugetul local pe anul 2016

Suma

-lei

1. Culte 100.000

         

Denumirea autorității finanţatoare: Oraşul Şomcuta Mare

          Cod fiscal: 3694829

          Adresa:  Șomcuta Mare, strada Someş nr. 17, judeţul Maramureş

          Telefon:  0262 - 280055

           Fax:  0262 – 281080

           E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Procedura aplicată cererilor depuse de unitatile de cult apartinand cultelor religioase recunoscute din Romania pe anul 2016, este prevazuta de art. 3 din OG nr. 82/2001 privind stabilirea unor forme de sprijin financiar pentru unitatile de cult din orasul Somcuta Mare.

Cererea si declaratia vor fi transmise doar in original, documentele transmise in copie si care insotesc solicitarea vor fi certificate ''conform cu originalul''.

Documentatiile incomplete vor putea fi completate in termen de mximim 30 de zile de la data depunerii cererii, in caz contrar acestea nu vor fi propuse pentru alocarea fondurilor solicitate. O noua cerere de alocare a unui sprijin financiar va putea fi depusa numai in anul calendaristic urmator, conform art. 14 alin. 2 si 3 din HG nr. 1470/2002 pentru aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea prevederilor OG nr. 82/2001, republicata.

Sursa de finanţare a contractului: bugetul local al Orașului Șomcuta Mare.

Ghidul de acordare a sprijinului financiar pentru unitatile de cult din Orasul Somcuta Mare, in baza Ordonantei Guvernului nr. 82/2001 privind stabilirea unor forme de sprijin financiar pentru unitatile de cult apartinand cultelor religioase recunoscute din Romania, republicata, in baza carora se vor depune cererile, aprobat prin HCL nr. 111/2014, va fi postat pe site-ul  www.somcutamare.ro si va fi afișat la sediul Orașului Șomcuta Mare.

Informaţii si clarificări cu privire la documente: Informaţii suplimentare se pot obţine de la Biroul de Achizitii, Investitii si Proiecte din cadrul Primariei orașului Șomcuta Mare.

Adresa la care trebuie depuse cererile: Șomcuta Mare, str. Someș, nr. 17, la secretariatul Primăriei Oraşului Şomcuta Mare, cam. 3.

 

PRIMAR: TALPOŞ FLORIN VASILE

 

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.