Astăzi 9 octombrie 2019, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ZAH LAURENȚIU-ADRIAN în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul în Com. Remetea Chioarului, sat. Berchez, nr. 58A, jud. Maramureș şi a domnișoarei HĂGAN IOANA-LILIANA în vârstă de 21 de ani cu domiciliul în Orș. Șomcuta Mare, sat. Vălenii Șomcutei, nr. 188, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 4 octombrie 2019, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ONIGA IONEL-COSTEL în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul în Orș. Șomcuta Mare, sat. Codru Butesii, nr. 84A, jud. Maramureș şi a domnișoarei CRESTENCO VIORELA în vârstă de 24 de ani cu domiciliul în Orș. Șomcuta Mare, sat. Codru Butesii, nr. 84A, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 30 august 2019, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului MOCIRAN VLAD-VASILE în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în Orș. Șomcuta Mare, str. Spitalului, nr. 9A, jud. Maramureș şi a domnișoarei ROMAN LOREDANA-ANDREEA în vârstă de 27 de ani cu domiciliul în Com. Satulung, nr. 355, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 28 august 2019, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului COROIAN CRISTIAN în vârstă de 33 de ani, cu domiciliul în Com. Mireșu Mare, sat. Remeți pe Someș, nr. 47, jud. Maramureș şi a domnișoarei ȘCLEAM ROXANA-MIRELA în vârstă de 25 de ani cu domiciliul în Orș. Șomcuta Mare, sat. Ciolt, nr. 136A, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult