Astăzi 20 aprilie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ABBAS RASHID SHERKO în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Republicii, jud. Maramureș şi a domnişoarei MIHĂILĂ MELINDA-MONICA vârstă de 29 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Republicii, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 18 aprilie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ANCA IOAN în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Ciolt, jud. Maramureș şi a domnişoarei ILEA CODRUȚA vârstă de 28 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Ciolt, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 13 aprilie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului POCOL ALEXANDRU-VASILE în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în Municipiul Baia Mare, str. Ciprian Porumbescu, jud. Maramureș şi a domnişoarei MERCIU IOANA-ANCUȚA în vârstă de 27 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Vălenii Șomcutei, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 5 februarie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului BLAGA AURELIAN-OLIMPIU în vârstă de 21 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat.Finteușu Mare, jud. Maramureș şi a domnişoarei TĂMAȘ MARICICA-VIOLETA în vârstă de 19 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Hovrila, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 5 decembrie 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului COVACI FILIP-CĂLIN, în vârstă de 21 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, jud. Maramureș şi a domnişoarei VAIDA GHEORGHINA-IASMINA, în vârstă de 19 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 27 noiembrie 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului VARGA VASILE-FLORIN, în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, jud. Maramureș şi a domnişoarei LĂCĂTUȘ MARGARETA, în vârstă de 30 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 6 noiembrie 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului PUȚ ALEXĂ, în vârstă de 56 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Buteasa, jud. Maramureș şi a domnişoarei BOTA LUCREȚIA, în vârstă de 48 de ani cu domiciliul în Comuna Cernești, sat. Cernești, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 6 noiembrie 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului LEMNIAN ADRIAN, în vârstă de 39 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Finteușu Mare, jud. Maramureș şi a domnişoarei MAXIM VALENTINA, în vârstă de 39 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Finteușu Mare, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 18 octombrie 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ONUȚ FLORIN, în vârstă de 39 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Tîrgului, bl. 7C, ap.13, jud. Maramureș şi a domnişoarei NAGY MARIA-TÜNDE, în vârstă de 44 de ani cu domiciliul în Comuna Copalnic-Mănăștur, sat. Copalnic-Mănăștur, nr. 42A, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 17 octombrie 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului LĂCĂTUȘ IOSIF, în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, nr. 107, jud. Maramureș şi a domnişoarei REZMIVEȘ COSMINA-SABINA, în vârstă de 25 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, nr. 131, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult