Astăzi 21 martie 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului LAKATOȘ ANGHEL-COSMIN în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str.Mireșului, nr. 27A, jud. Maramureș şi a domnişoarei COVACI ROMANA în vârstă de 24 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str.Mireșului, nr. 27A, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 14 martie 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului CARDOȘ BOGDAN-TARZAN în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str.Mireșului, nr. 21A, jud. Maramureș şi a domnişoarei KŐRŐȘI ESTERA-ROJI în vârstă de 25 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str.Mireșului, nr. 21A, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 16 februarie 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului MAR BOGDAN-IONUȚ în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Vălenii Șomcutei, nr. 59A, jud. Maramureș şi a domnişoarei CĂRĂBAN LAVINIA-TANIA în vârstă de 20 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Vălenii Șomcutei, nr. 59A, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 21 februarie 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului LANTOȘ SIMION-PALISICA în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, nr. 68A, jud. Maramureș şi a domnişoarei CSUKUR MARIA-MARIȚA în vârstă de 22 de ani cu domiciliul în Comuna Coltău sat. Coltău, nr. 326, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult