Astăzi 5 octombrie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului COSTEA PAUL-BOGDAN în vârstă de 23 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Buteasa, jud. Maramureș şi a domnişoarei CRISTEA MARIANA-ANDREEA în vârstă de 24 de ani cu domiciliul în Comuna Fărcașa, sat. Tămaia, str. Victoriei, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 10 octombrie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului CHIȘ RĂZVAN-PAUL în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Cornului, jud. Maramureș şi a domnişoarei MICLE RALUCA-IULIA în vârstă de 25 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Hovrila, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 3 octombrie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului TOMPA GEORGE în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul în Comuna Telciu, sat. Telciu, jud. Bistrița-Năsăud şi a domnişoarei ȘTEF IULIANA-ZORICA în vârstă de 35 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Vălenii Șomcutei, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 14 septembrie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului VARGA GHEORGHE-MARIAN în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Finteușu Mare, nr. 200, jud. Maramureș şi a domnişoarei KANALOȘ CRINA- RUXANDA în vârstă de 39 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Finteușu Mare, nr. 200, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 10 septembrie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului TEMIAN MARIUS-OCTAVIAN în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în Municipiul Baia Mare, str. Ion Luca Caragiale, nr. 4, ap. 62, jud. Maramureș şi a domnişoarei MUREȘAN ANAMARIA-ANCUȚA în vârstă de 27 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Ciolt, nr. 68, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 5 septembrie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului DINESCU TUDOR-ALEX-MARIAN în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Abator, nr. 4, jud. Maramureș şi a domnişoarei ZASTULCA MELINDA-RAMONA în vârstă de 27 de ani cu domiciliul în Orașul Tăuții-Măgherăuș, str. 24, nr. 48, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 29 AUGUST 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului SĂTMĂREL ALIN-VASILE în vârstă de 23 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Buteasa, nr. 52A, jud. Maramureș şi a domnişoarei PUȚ NICOLETA-GEORGIANA în vârstă de 23 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Buteasa, nr. 72, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 27 AUGUST 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ȘALVAR OVIDIU-NICOLAE în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Ioan Buteanu, bl. 3, ap. 13, jud. Maramureș şi a doamnei TOHĂTAN IOANA-CODRUȚA vârstă de 37 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Cornului, nr. 1, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 20 AUGUST 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului TOHĂTAN VASILE-ADRIAN în vârstă de 39 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Vălenii Șomcutei, nr. 82, jud. Maramureș şi a domnişoarei BIZĂU DORINA vârstă de 44 de ani cu domiciliul în Orașul Ulmeni, sat. Tohat, nr. 15, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 20 AUGUST 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului SARMAȘI SERGIU-IONUȚ în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul în Comuna Satulung, sat. Satulung, nr. 3, jud. Maramureș şi a domnişoarei MUREȘAN ROXANA-MARIA-CRISTINA în vârstă de 20 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Cioltului, nr. 9, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult