Astăzi 7 iunie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ROMAN DANIEL-MUGUREL în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în Orașul Baia Sprie, str. Decebal, jud. Maramureș şi a domnişoarei MĂRIEȘ DORUȚA-IOANA vârstă de 31 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Finteușu Mare, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Achizitie servicii de organizare seminarii -  Contract nr.: POCU/20/4/2/101902 „Spunem STOP marginalizarii printr-o abordare integrata”

Citeşte mai mult

Contractarea unui imprumut in vederea asigurarii fondurilor necesare pentru implementarea obiectivelor de interes local

Citeşte mai mult

Astăzi 23 mai 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului MATEI VIOREL în vârstă de 37 de ani, cu domiciliul în Municipiul București, str. Lt. Gheorghe Saidac, jud. Sector 6 şi a domnişoarei ARDELEAN DANIELA-MARIA vârstă de 31 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Republicii, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Anunt concurs ocupare functie contractuala de Paznic

Citeşte mai mult

Rezultate selectiei dosarelor de inscriere

Citeşte mai mult

Astăzi 14 mai 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului VARGA VASILE în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, jud. Maramureș şi a domnişoarei VARGA GAROFIȚA vârstă de 35 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 9 mai 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului SILAGHI ADRIAN-GEORGE în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în Municipiul Baia Mare, str. Dealul Crucii, jud. Maramureș şi a domnişoarei BUDA IOANA-FLORENTINA vârstă de 29 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. 1 Decembrie, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 9 mai 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului HĂGAN IONUȚ-TUDOREL în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Vălenii Șomcutei, jud. Maramureș şi a domnişoarei VANCEA OANA-RALUCA vârstă de 28 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Buciumi, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 2 mai 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ISTRATE ANDREI în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Cioltului, jud. Maramureș şi a domnişoarei PINTE PAULA-IOANA vârstă de 23 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Ciolt, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 25 aprilie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului HORCHIDAN IONUȚ-ALIN în vârstă de 23 de ani, cu domiciliul în Municipiul Baia Mare, bld. Decebal, jud. Maramureș şi a domnişoarei AUGUSTIN BIANCA vârstă de 23 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Finteușului, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 25 aprilie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ACHIM TUDOREL-ANDREI în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Hovrila, jud. Maramureș şi a domnişoarei c vârstă de 23 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Finteușu Mare, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 20 aprilie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ABBAS RASHID SHERKO în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Republicii, jud. Maramureș şi a domnişoarei MIHĂILĂ MELINDA-MONICA vârstă de 29 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Republicii, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 18 aprilie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ANCA IOAN în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Ciolt, jud. Maramureș şi a domnişoarei ILEA CODRUȚA vârstă de 28 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Ciolt, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Concurs promovare in grad profesional superior

Citeşte mai mult

Astăzi 13 aprilie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului POCOL ALEXANDRU-VASILE în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în Municipiul Baia Mare, str. Ciprian Porumbescu, jud. Maramureș şi a domnişoarei MERCIU IOANA-ANCUȚA în vârstă de 27 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Vălenii Șomcutei, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Concurs ocupare functie publica de Consilier grad Superior in cadrul Serviciului Urbanism Cadastru si Agricultura.

Citeşte mai mult

Clarificari pentru procedura de selectie de oferte initiata pentru contractarea unui imprumut

Citeşte mai mult