Astăzi 14 septembrie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului VARGA GHEORGHE-MARIAN în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Finteușu Mare, nr. 200, jud. Maramureș şi a domnişoarei KANALOȘ CRINA- RUXANDA în vârstă de 39 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Finteușu Mare, nr. 200, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 10 septembrie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului TEMIAN MARIUS-OCTAVIAN în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul în Municipiul Baia Mare, str. Ion Luca Caragiale, nr. 4, ap. 62, jud. Maramureș şi a domnişoarei MUREȘAN ANAMARIA-ANCUȚA în vârstă de 27 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Ciolt, nr. 68, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 5 septembrie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului DINESCU TUDOR-ALEX-MARIAN în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Abator, nr. 4, jud. Maramureș şi a domnişoarei ZASTULCA MELINDA-RAMONA în vârstă de 27 de ani cu domiciliul în Orașul Tăuții-Măgherăuș, str. 24, nr. 48, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Servicii de proiectare faza PT + DE, asistenta tehnica din partea proiectantului si executie lucrari pentru realizarea proiectului
"Construire teren sport, multifunctional cu gazon sintetic in orasul Somcuta Mare, judetul Maramures"

Citeşte mai mult

Astăzi 29 AUGUST 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului SĂTMĂREL ALIN-VASILE în vârstă de 23 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Buteasa, nr. 52A, jud. Maramureș şi a domnişoarei PUȚ NICOLETA-GEORGIANA în vârstă de 23 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Buteasa, nr. 72, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Oferta de vanzare teren nr. 43/2018

Citeşte mai mult

Astăzi 27 AUGUST 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ȘALVAR OVIDIU-NICOLAE în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Ioan Buteanu, bl. 3, ap. 13, jud. Maramureș şi a doamnei TOHĂTAN IOANA-CODRUȚA vârstă de 37 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Cornului, nr. 1, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 20 AUGUST 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului TOHĂTAN VASILE-ADRIAN în vârstă de 39 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Vălenii Șomcutei, nr. 82, jud. Maramureș şi a domnişoarei BIZĂU DORINA vârstă de 44 de ani cu domiciliul în Orașul Ulmeni, sat. Tohat, nr. 15, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 20 AUGUST 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului SARMAȘI SERGIU-IONUȚ în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul în Comuna Satulung, sat. Satulung, nr. 3, jud. Maramureș şi a domnişoarei MUREȘAN ROXANA-MARIA-CRISTINA în vârstă de 20 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Cioltului, nr. 9, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 14 AUGUST 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ONEA VLAD-CONSTANTIN în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul în Comuna Satulung, sat. Fersig, nr. 238, jud. Maramureș şi a domnişoarei ACHIM CARMEN-DENISA vârstă de 18 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Buteasa, nr. 87, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 8 AUGUST 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului DOLHA MARIUS-ADRIAN în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Buteasa, nr. 79, jud. Maramureș şi a domnişoarei NECHITA IOANA-AMALIA vârstă de 20 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Buteasa, nr. 20A, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 14 AUGUST 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului BOCOȘ GHEORGHE în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Finteușu Mare, nr. 112B, jud. Maramureș şi a domnişoarei ANCA LĂCRĂMIOARA-LILIANA vârstă de 35 de ani cu domiciliul în Orașul Vicovu de Sus, str. Libertății, nr. 100, jud. Suceava.

Citeşte mai mult

Selectie de oferte initiata pentru contractarea unui imprumut

Citeşte mai mult

Astăzi 25 iulie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului MATYUS ISTVAN în vârstă de 28 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Republicii, bl. 6, ap. 17, jud. Maramureș şi a domnişoarei ȘERBAN TITIANA-MIHAELA vârstă de 21 de ani cu domiciliul în Comuna Valea Chioarului, sat. Fericea, nr. 61, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Contractarea unui imprumut

Citeşte mai mult

Astăzi 12 iulie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului MATE MAIUS în vârstă de 47 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Meceni, nr. 9A, jud. Maramureș şi a domnişoarei ARDELEAN LORENA-RIBANA vârstă de 42 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Meceni, nr. 9A, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 4 iulie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului CĂRĂUȘ MIHAI-BOGDAN în vârstă de 24 de ani, cu domiciliul în Municipiul Baia Mare, str. Păltinișului, jud. Maramureș şi a domnişoarei ONȚIU FLORINA-RALUCA-MARIANA vârstă de 22 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Vălenii Șomcutei, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Concurs recrutare Politist Local

Citeşte mai mult

Achizitie servicii de organizare seminarii -  Contract nr.: POCU/20/4/2/101902 „Spunem STOP marginalizarii printr-o abordare integrata”

Citeşte mai mult