Directia de Sanatate Publica...

Citeşte mai mult

Oferta vanzare teren

Citeşte mai mult

Astăzi 5 decembrie 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului COVACI FILIP-CĂLIN, în vârstă de 21 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, jud. Maramureș şi a domnişoarei VAIDA GHEORGHINA-IASMINA, în vârstă de 19 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Servicii închiriere vehicul, fara sofer pentru echipa mobilă multifuncțională pentru asigurare de servicii sociale, medicale și socio-medicale in cadrul proiectului: "Spunem STOP marginalizarii printr-o abordare integrata, cod 101902, POCU/20/4/2."

Citeşte mai mult

Astăzi 27 noiembrie 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului VARGA VASILE-FLORIN, în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, jud. Maramureș şi a domnişoarei LĂCĂTUȘ MARGARETA, în vârstă de 30 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

... privind listele electorale

Citeşte mai mult

Astăzi 6 noiembrie 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului PUȚ ALEXĂ, în vârstă de 56 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Buteasa, jud. Maramureș şi a domnişoarei BOTA LUCREȚIA, în vârstă de 48 de ani cu domiciliul în Comuna Cernești, sat. Cernești, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 6 noiembrie 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului LEMNIAN ADRIAN, în vârstă de 39 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Finteușu Mare, jud. Maramureș şi a domnişoarei MAXIM VALENTINA, în vârstă de 39 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Finteușu Mare, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Lista functiilor platite din fonduri publice si veniturile brute aferente fiecarei functii:

Citeşte mai mult

Primaria Orasului Somcuta Mare, cu sediul in Somcuta Mare, str. Somes, nr. 17, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacantă CONSILIER, GRAD PRINCIPAL IN CADRUL COMPARTIMENTULUI CHELTUIELI- SERVICIUL ECONOMIC

Citeşte mai mult

Astăzi 18 octombrie 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ONUȚ FLORIN, în vârstă de 39 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Tîrgului, bl. 7C, ap.13, jud. Maramureș şi a domnişoarei NAGY MARIA-TÜNDE, în vârstă de 44 de ani cu domiciliul în Comuna Copalnic-Mănăștur, sat. Copalnic-Mănăștur, nr. 42A, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 17 octombrie 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului LĂCĂTUȘ IOSIF, în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, nr. 107, jud. Maramureș şi a domnişoarei REZMIVEȘ COSMINA-SABINA, în vârstă de 25 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, nr. 131, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 5 octombrie 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului BRADAI IOSIF-DANIEL, în vârstă de 47 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, nr. 9, jud. Maramureș şi a domnişoarei GANGOȘ BERTA, în vârstă de 29 de ani cu domiciliul în Municipiul Sighetu Marmației, str. Făget, nr. 113, jud. Maramureș

Citeşte mai mult

IGSU va desfășura lunar exerciții pentru testarea și verificarea sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă.

Citeşte mai mult

Astăzi 7 septembrie 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului KOVACS MIHAI-IONUȚ, în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Tîrgului, bl. 7A, ap. 17, jud. Maramureș şi a domnişoarei BUTUȘAN LOREDANA-MIHAELA, în vârstă de 34 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Ciolt, nr. 4, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 28 august 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului PAPIȚA VASILE-IOAN, în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Buciumi, nr. 99, jud. Maramureș şi a domnişoarei ȚEGEAN LARISA-PATRICIA, în vârstă de 23 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Floreni, nr. 5, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 28 august 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului GIURGIU DAN , în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul în Comuna Lăpuș, sat. Lăpuș, nr. 175, jud. Maramureș şi a domnişoarei FATUL RALUCA-ROXANA, în vârstă de 23 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Vălenii Șomcutei, nr. 150A, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 23 august 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului URSAN IOAN, în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, nr. 11, jud. Maramureș şi a domnişoarei LĂCĂTUȘ ANCA, în vârstă de 27 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, nr. 11A, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 16 august 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ZOLTAN ILIE în vârstă de 42 de ani, cu domiciliul în FRANȚA şi a domnişoarei REZMIVES MARIA în vârstă de 40 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Miresului, nr. 111D, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult