Astăzi 20 aprilie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ABBAS RASHID SHERKO în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Republicii, jud. Maramureș şi a domnişoarei MIHĂILĂ MELINDA-MONICA vârstă de 29 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Republicii, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Astăzi 18 aprilie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului ANCA IOAN în vârstă de 40 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Ciolt, jud. Maramureș şi a domnişoarei ILEA CODRUȚA vârstă de 28 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Ciolt, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Concurs promovare in grad profesional superior

Citeşte mai mult

Astăzi 13 aprilie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului POCOL ALEXANDRU-VASILE în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în Municipiul Baia Mare, str. Ciprian Porumbescu, jud. Maramureș şi a domnişoarei MERCIU IOANA-ANCUȚA în vârstă de 27 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Vălenii Șomcutei, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Concurs ocupare functie publica de Consilier grad Superior in cadrul Serviciului Urbanism Cadastru si Agricultura.

Citeşte mai mult

Oferta vanzare teren agricol

Citeşte mai mult

Clarificari pentru procedura de selectie de oferte initiata pentru contractarea unui imprumut

Citeşte mai mult

Primaria Orasului Somcuta Mare, anunta scoaterea la inchiriere a unor terenuri

Citeşte mai mult

Precizari pentru procedura de selectie de oferte initiata pentru contractarea unui imprumut

Citeşte mai mult

Clarificari la procedura de selectie de oferte initiata pentru contractarea unui imprumut

Citeşte mai mult

Orasul Somcuta Mare organizeaza procedura de selectie de oferte initiata pentru contractarea unui imprumut

Citeşte mai mult

Selectie de oferte prin negociere...

Citeşte mai mult

Primaria Orasului Somcuta Mare, cu sediul in Somcuta Mare, str. Somes, nr. 17, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacantă

Citeşte mai mult

Procedura aplicată pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă a proiectelor din domeniile cultura, sport pe anul 2018

Citeşte mai mult

Astăzi 5 februarie 2018, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului BLAGA AURELIAN-OLIMPIU în vârstă de 21 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat.Finteușu Mare, jud. Maramureș şi a domnişoarei TĂMAȘ MARICICA-VIOLETA în vârstă de 19 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, sat. Hovrila, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult

Raport anual finantari nerambursabile

Citeşte mai mult

Primaria Orasului Somcuta Mare, cu sediul in Somcuta Mare, str. Somes, nr. 17, organizează concurs de promovare pentru urmatoarea funcţie publica de conducere vacantă, pe perioada nedeterminata

Citeşte mai mult

Directia de Sanatate Publica...

Citeşte mai mult

Astăzi 5 decembrie 2017, a fost înregistrată declaraţia de căsătorie a domnului COVACI FILIP-CĂLIN, în vârstă de 21 de ani, cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, jud. Maramureș şi a domnişoarei VAIDA GHEORGHINA-IASMINA, în vârstă de 19 de ani cu domiciliul în Orașul Șomcuta Mare, str. Mireșului, jud. Maramureș.

Citeşte mai mult